Comfortabel!

Functioneel design!

Informeer nu!

Bedrijfskleding dames kopen

Bedrijfskleding voor dames kunt u kopen bij Voets Bedrijfskleding. Wij bieden u bedrijfskleding waarin u onder alle omstandigheden verantwoord en veilig kunt werken. Onze bedrijfskleding is droog, warm, veilig, maar ook comfortabel. Wij verkopen kleding voor dames en heren van verschillende merken, waaronder Helly Hansen, Santino en Tricorp.

Droge, warme en veilige bedrijfskleding voor dames kopen

Een groot deel van ons assortiment betreft bedrijfskleding voor heren. Er zijn echter ook steeds meer dames die hun brood verdienen in de meest uitdagende natuurlijke omgevingen. Daarom bieden wij ook dameskleding aan. Onze dameskleding is afkomstig van het merk Helly Hansen. Bij dit merk ligt de focus op functioneel design, bewegingsvrijheid en duurzaamheid. De bedrijfsbekleding van dit merk helpt ongevallen te voorkomen tijdens werkzaamheden waarbij u wordt blootgesteld aan kou, hitte, vuur, regen en beperkt zicht. Daarnaast ziet uw personeel er dankzij de Scandinavische stijl stoer en representatief uit.

Informeer naar de mogelijkheden

Als u graag bedrijfskleding voor dames bij Voets Bedrijfskleding wilt kopen, kunt u informeren naar de mogelijkheden. U kunt hiervoor bellen naar +31 73 594 03 99. Ook kunt u vrijblijvend langs komen bij ons in de showroom. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 09.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur.

Bezoekers van deze site bekeken ook:

[links term_id=”1082″]