Comfortabel!

Functioneel design!

Informeer nu!

Bedrijfskleding heren kopen

U kunt bij Voets Bedrijfskleding kwalitatieve bedrijfskleding voor heren kopen. Onze bedrijfskleding verzekert u ervan dat je altijd verantwoord en veilig kunt werken, ook bij blootstelling aan kou, hitte, vuur, regen en beperkt zicht. Bovendien zit alle bedrijfskleding die wij verkopen ook nog eens heel comfortabel. Wanneer u twijfelt welke kleding het meest geschikt is voor uw werknemers, adviseren wij u graag.

Bedrijfskleding voor heren van diverse merken kopen

Bij Voets Bedrijfskleding kunt u bedrijfskleding voor heren van diverse merken kopen. Zo verkopen wij onder andere kleding van Uniwear, Tricorp, Santino, B&C en Helly Hansen. Van laatstgenoemde zijn wij zelfs hoofddealer. Helly Hansen biedt u een functioneel design, bewegingsvrijheid, duurzaamheid en een stoere en representatieve Scandinavische stijl. In deze bedrijfskleding bent u niet alleen droog, warm en veilig, maar mag u ook gezien worden.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over onze ruime aanbod bedrijfskleding of graag wilt weten wat de mogelijkheden voor u zijn om geschikte bedrijfskleding voor heren te kopen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 09.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur. U kunt ons bereiken via +31 73 594 03 99. Wij helpen u graag de perfecte bedrijfskleding te vinden.

Bezoekers van deze site bekeken ook:

[links term_id=”1082″]