Comfortabel!

Functioneel design!

Informeer nu!

Moderne bedrijfskleding

Bent u op zoek naar moderne bedrijfskleding? Dan bent u bij Voets Bedrijfskleding aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk moderne bedrijfskleding die veilig is en comfortabel zit. U kunt kiezen voor kleding van verschillende merken. Zo verkopen wij bijvoorbeeld kleding van Santino en Tricorp en zijn we hoofddealer van Helly Hansen.

Moderne bedrijfskleding: comfortabel en veilig

Als u bedrijfskleding gaat aanschaffen, zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Zo moet bedrijfskleding droog, warm en veilig zijn. Daarnaast is het ook fijn wanneer de kleding comfortabel zit. Voets Bedrijfskleding verkoopt moderne bedrijfskleding van verschillende merken, zoals:

  • Helly Hansen;
  • B&C;
  • Santino;
  • Tricorp;

Wij zijn, zoals eerder aangegeven, hoofddealer van Helly Hansen. Dit merk staat bekend om het functionele design, de bewegingsvrijheid, de duurzaamheid en de veiligheid. De veiligheid kan worden gegarandeerd omdat alle werkkleding van Helly Hansen is getest volgens de normen die voldoen aan de Europese richtlijn. Daarna zijn ze goedgekeurd conform de CE-markeringsvoorschriften. De moderne bedrijfskleding van Helly Hansen kan dus veilig worden gedragen tijdens het werk.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op

Als u meer wilt weten over de moderne bedrijfskleding die wij verkopen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur. U kunt ons dan telefonisch bereiken via +31 73 594 03 99.

Bezoekers van deze site bekeken ook:

[links term_id=”1082″]