Aangenaam; Voets Bedrijfskleding

Wij stellen ons graag aan je voor!

Sinds jaar en dag zijn wij leverancier van bedrijfskleding voor verschillende bedrijven en zelfstandigen uit de regio. Zo’n 19 jaar geleden is Angelique Voets thuis aan huis in Den Dungen begonnen met een klein winkeltje in de garage. Na enkele jaren was de garage te klein en is er een pand gebouwd aan de overkant van het woonhuis op het Schild in Den Dungen. Dochter Shirley had de kneepjes van het vak afgekeken en is toen in de zaak gekomen. Vanuit Den Dungen zijn we verhuisd naar de Graafsebaan in Rosmalen en daar is ook dochter Daphne in de zaak gekomen. Na hier 4 jaar gehuisvest te zijn geweest hebben we onze intrek genomen in onze ruime showroom op het Kievitsven 108 te Rosmalen.

Onze prachtige, nieuwe winkel is gelijkvloers, heeft een groot magazijn, bedrukstudio, apart horeca gedeelte en een uitgebreid schoenen- en PBM aanbod met adviesplein.

Wij staan voor

maatwerk en professionele service!

Doordat we zelf voorraad hebben en bedrukken kunnen we snel en servicegericht werken en daar waar nodig maatwerk leveren.
 Iedereen kan de kleding, schoenen, accessoires, pbm’s etc. zien, voelen en passen in de winkel. Een meerwaarde bij de aanschaf van deze artikelen.

Klanten prijzen ons om onze persoonlijke en gezellige benadering met een snelle en professionele service!

Mocht je geïnteresseerd zijn naar de mogelijkheden, collectie en graag persoonlijk met ons kennis willen maken? Neem dan gerust contact met ons op, of kom gezellig langs in onze winkel!
 Tot snel!

Team Voets Bedrijfskleding

Angelique, Shirley, Daphne, Wendy, Yvonne, Lisette & Vera